Koffijberg

Brow Area

De BROW AREA van Koffijberg

Onze Brow Area voor jouw perfecte wenkbrauwen

Je wenkbrauwen zijn heel bepalend voor hoe je overkomt. Koffijberg is er al jaren in gespecialiseerd om jouw uiterlijke kenmerken te versterken. Wij creëren daarom graag de wenkbrauwen die passen bij jouw gezicht en expressie. Samen met de browspecialist kies je de methode (epileren of waxen) die het best bij jouw gezichtsvorm, wensen en huidtype past.

DE PERFECT BROWS WAX TREATMENT (ONTHAREN MET WAX/HARS) Wij gaan zorgvuldig te werk

In overleg met jou bepalen we eerst de vorm van je wenkbrauwen. Met een speciale wax/hars voor de gevoelige huid creëren we de juiste vorm en zie je direct na het waxen een prachtig resultaat. Vervolgens verzorgen we de gewaxte huid met een verkoelende en herstellende crème, waardoor de roodheid meteen wegtrekt.

Na deze treatment stylen we je wenkbrauwen met onze speciale brow make-up. En je krijgt natuurlijk van ons een passend advies om thuis je wenkbrauwen te onderhouden tussen de behandelingen door. Je gaat bij ons weg met de perfecte wenkbrauwen! De haartjes blijven tussen de drie tot vijf weken weg.

De Perfect Brows Wax Treatment duurt  min. 30 minuten en bestaat uit:- Advies, rekening houdend met je gezichtsvorm, huidtype en wensen- Wenkbrauwen waxen/harsen, in model knippen en epileren- Verven van de wenkbrauwen in een passende kleur- Brow make-up (poeder) met een houdbaarheid van 24 uur- Advies voor thuis

 

 

 

 

← Terug naar de homepage

Inspiratie

Instagram

Check ons Instagram account
Volgen
Volgen
Volgen